مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > کارگاه آموزشی” نقش بازاریابی دیجیتال در موفقیت کسب و کارهای نوپا”

با هدف ارتقا سطح مهارت­‌های دانشجویان‌ برگزار می شود:

کارگاه آموزشی” نقش بازاریابی دیجیتال در موفقیت کسب و کارهای نوپا”

مرکز نوآوری و شکوفایی علمی و کاربردی جهاددانشگاهی مشهد کارگاه آموزشی” نقش بازاریابی دیجیتال در موفقیت کسب و کارهای نوپا” برگزار می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، مرکز نوآوری و شکوفایی این مرکز به منظور ارتقا سطح مهارت­‌های دانشجویان و استارت‌آپ­‌های فعال مرکز، کارگاه آموزشی تحت عنوان” نقش بازاریابی دیجیتال در موفقیت کسب و کارهای نوپا” برگزار می کند.

این کارگاه با تدریس مهندس “نیما رحیمی” عضو هیات علمی مدرسه کسب و کار شریف، در تاریخ ششم اسفند ماه سال جاری ساعت ۱۶ در محل این مرکز برگزار می شود.

شایان ذکر است علاقمندان برای ثبت نام جهت شرکت در این کارگاه آموزشی می توانند به دفتر مرکز نوآوری و شکوفایی مرکز علمی و کاربردی جهاددانشگاهی مشهد مراجعه نمایند.