مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > پنل گفتگو و انتقال تجربه ” دلایل شکست استارت آپ‌ها در ایران”

مرکز نوآوری و شکوفایی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار می‌کند:

پنل گفتگو و انتقال تجربه ” دلایل شکست استارت آپ‌ها در ایران”

مرکز نوآوری و شکوفایی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برنامه­‌ای تحت عنوان پنل گفتگو و انتقال تجربه “دلایل شکست استارت آپ‌ها در ایران” برگزار می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، مرکز نوآوری و شکوفایی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برنامه­‌ای تحت عنوان گفتگو و انتقال تجربه ” دلایل شکست استارت آپ‌ها در ایران” با حضور نیما رحیمی، ابراهیم خرمی و محمدحسین محسنی بنیانگذاران دو استارتاپ بنام کشور برگزار می کند.

این پنل تخصصی پنجم اسفندماه سال جاری، همزمان با ششمین همایش روز ملی مهندس و با همکاری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی برگزار می شود.

علاقمندان به شرکت در این پنل تخصصی استارت آپ می توانند با مراجعه به سایت همایش به آدرس www.nef6.ir، بخش ثبت نام علاقمندان در همایش به صورت رایگان ثبت نام نمایند.