مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار پژوهشی > مهلت ثبت نام دومین المپیاد ملی مهارتی دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور تمدید شد

مهلت ثبت نام دومین المپیاد ملی مهارتی دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور تا پایان بهمن ماه تمدید شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، علاقمندان به شرکت در این المپیاد تا ۳۰ بهمن ماه فرصت دارند با مراجعه به سایت اطلاع رسانی المپیاد به آدرس https://olympiad.uast.ac.ir نسبت به مطالعه آیین نامه اقدام کرده و سپس با ورود به قسمت ثبت نام، نسبت به ثبت اطلاعات درخواستی اقدام کنند همچنین دانشجویانی که موفق به ثبت نام نشدند می توانند اطلاعات خود را به آی دی Ekjdm_shakouri@ (آ.شکوری کارشناس پژوهشی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد) ارسال نمایند.
دومین المپیاد ملی مهارتی دانشجویان سراسر کشور در ۴ گروه آموزشی فنی، مهندسی و صنعت، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم انسانی، مدیریت و خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر در ۱۲ رشته فناوری اطلاعات، ماشین افزار، برق و الکترونیک، گرافیک، پویانمایی، عکاسی، تربیت بدنی، حقوق، حسابداری، ارتباطات، گیاهان دارویی و پرورش آبزیان به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی مرکزی برگزار می شود.