مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار پژوهشی > دومین رویداد ملی کارآفرینی اجتماعی با محوریت ترویج ازدواج و تحکیم بنیان خانواده

دومین رویداد ملی استارت آپ کارآفرینی اجتماعی با محوریت ترویج ازدواج و تحکیم بنیان خانواده برگزار می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، این رویداد با هدف استفاده از پتانسیل‌های کارآفرینی اجتماعی در دانشگاه های کشور به منظور فراهم آوردن و گسترش هر چه بیشتر بسترهای لازم در امر ترویج ازدواج و تحکیم بنیان خانواده در فضای جامعه و دانشگاه و تشویق و ترغیب فعالان نوآور و خلاق دانشجویی در راستای گسترش سبک زندگی اسلامی و صیانت از تحکیم بنیان خانواده طی روزهای ۱۸ تا ۲۰ اسفند ماه ۱۴۰۰ به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

این رویداد در محورهای نظام مشاوره‌ای و آموزش قبل، حین و پس از تشکیل خانواده، بهبود و حفظ روابط درون خانوادگی شامل ارتباط زوجین با یکدیگر و نوع روابط آنان با فرزندان، تسهیل‌گری و بسترسازی مناسب برای ازدواج به هنگام، آگاهانه، آسان و پایدار، توانمندسازی ارکان خانواده در جهت ارتقاء معیشت و اقتصاد نهاد خانواده، حمایت‌های مالی خیرین از جوانان در راستای ترویج ازدواج، توانمندسازی جوانان برای ازدواج آسان و به هنگام، بهره‌گیری از ظرفیت فناوری‌های نوین ارتباطی در حوزۀ تحکیم بنیان خانواده، خانواده پایدار و سبک زندگی سالم بر مبنای فرهنگ اسلامی-ایرانی، اقتصاد خانواده و بازار کسب و کار خانوادگی، حمایت‌های فرهنگی، اجتماعی و حقوقی در راستای توانمندسازی خانواده، اوقات فراغت، عرصه‌های آموزش، تعاون و مسوولیت‌پذیری اجتماعی در ارتباط با تقویت خانواده برگزار خواهد شد.کلیه اقشار دانشگاهی، صاحبان ایده های نو، فعالین استارتاپی، کارآفرینان و کلیه علاقه مندان حوزه های فرهنگی و اجتماعی مرتبط با موضوع رویداد می توانند با ایده های خود در این رویداد استارت آپی شرکت کنند.

به گروه های اول تا سوم به ترتیب مبالغ ۱۰ میلیون تومان جایزه نقدی همراه با تندیس ولوح تقدیر + ۱۰ میلیون تومان جایزه اعتباری، ۷ میلیون تومان جایزه نقدی همراه با تندیس و لوح تقدیر + ۷ میلیون تومان جایزه اعتباری، ۴میلیون تومان جایزه نقدی همراه با تندیس و لوح تقدیر + ۴ میلیون تومان جایزه اعتباری به عنوان جایزه اهدا خواهد شد و  ۱۰ جایزه یک میلیون تومانی نیز برای بخش‌های برتر هر ایده اختصاص خواهد یافت همچنین حمایت از ایده‌های برتر توسط گروه حامیان رویداد نیز جایزه معنوی این رویداد خواهد بود.

علاقمندان تا ۱۵بهمن ماه سال جاری فرصت دارند جهت ثبت نام در این رویداد با شماره ۳۱۹۹۷۲۷۸ آ. شکوری کارشناس پژوهشی مرکز تماس گرفته و یا به آی دی @Ekjdm_shakouri پیام دهند.