مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > جلسه هم اندیشی با دبیران انجمن های علمی و کانون های مرکز

با حضور رییس علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار می شود:

جلسه هم اندیشی با دبیران انجمن های علمی و کانون های مرکز

اولین جلسه هم اندیشی با دبیران منتخب کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی و  انجمن‌های علمی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد یکشنبه هفته آینده برگزار می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، این جلسه یکشنبه هفته آینده ۳۰آبان ساعت ۱۲ با حضور رییس مرکز و مسوولان فرهنگی، علمی و پژوهشی دانشگاه در محل سالن شورا برگزار خواهد شد. در این جلسه ضمن آشنایی دبیران کانون‌ها و انجمن های علمی با یکدیگر، اهداف و خط مشی‌های انجمن های علمی و کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی، نحوه عضو گیری و نوع فعالیت هر یک از انجمن‌ها و کانون ها عنوان خواهد شد.

لازم به ذکر است حضور تمامی دبیران انجمن ها و کانون های مرکز در این نشست الزامی است.