مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود مهر ۹۸

جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود مهر 98

جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود مهر ۹۸

مطابق سنوات گذشته به منظور آشنایی دانشجویان جدیدالورود با مرکز و قوانین و مقررات آموزشی جلسات توجیهی با حضور مدیر آموزش، مدیر گروه مربوطه و کارشناس فارغ التحصیلان مرکز برگزار گردید.

در ابتدای جلسه مهندس اسعدی، مدیر آموزش ضمن عرض خوش آمد به دانشجویان، به معرفی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی پرداخت . عناوین مطرح شده توسط وی عبارت  بود از:

• جایگاه مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد در بین مراکز کشور و استان
  • دستاوردهای علمی، پژوهشی و کارآفرینی مرکز
  • معرفی فضاهای فیزیکی مناسب اعم از کلاس، کارگاه، سایت کامپیوتر، کتابخانه، سلف سرویس، مجتمع ورزشی، نمازخانه و . . .
  • معرفی نیروهای انسانی مرکز اعم از کادر اجرایی کارآمد و مدرسین متخصص و با تجربه
  • معرفی پتانسیل های موجود در مرکز جهت انجام فعالیتهای فوق برنامه علمی و فرهنگی

در ادامه مریم رمضانیان، مدیر گروه اموزشی فرهنگ و هنر ضمن معارفه با دانشجویان، نکات مهم آموزشی را شامل پایبندی دانشجویان به چارت تحصیلی ارائه شده توسط گروه، مراجعه به دفتر گروه جهت مشاوره در خصوص انتخاب واحد، کیفیت برگزاری کلاسها و فعالیتهای علمی، به دانشجویان متذکر شد.

در پایان حبیب شکوری، کارشناس فارغ التحصیلان در دو بخش به ارائه مطلب پرداخت:

• تشریح اهم قوانین و مقررات آموزشی
  • آموزش نحوه استفاده از سامانه هم آوا

جلسه با پاسخگویی به سوالات و ابهامات دانشجویان به پایان رسید.

برچسب ها:

جلسه توجیهی1