مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > اعلام فراخوان شرکت در جشنواره هنری “سرباز آسمانی”

کانون فرهنگ و هنر بسیج اساتید با همکاری بسیج دانشجویی و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی اولین جشنواره هنری “سرباز آسمانی” را بصورت رقابتی ویژه دانشگاهیان سراسر کشور(اساتید، کارکنان و دانشجویان) برگزار می‌نماید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، این جشنواره در بخش‌های “نمایشنامه نویسی”، “فیلمنامه نویسی کوتاه”، “داستان نویسی کوتاه”، “عکس” و “طراحی پوستر” با محوریت “موضوع اخلاق” در بخش‌های نمایشنامه نویسی، فیلمنامه نویسی کوتاه و داستان نویسی کوتاه، “کرونا و مدافعین سلامت” در بخش عکس، “سردار سلیمانی محور مقاومت” در بخش طراحی پوستر برگزار می گردد.

شرایط شرکت در بخش‌های جشنواره به شرح زیر می‌باشد:

بخش‌های نمایشنامه‌نویسی، فیلمنامه‌نویسی کوتاه و داستان‌نویسی کوتاه

• آثار متقاضی می‌بایست با محوریت موضوع اخلاق تولید شود.
  • هر هنرمند می‌تواند با ۲ اثر در بخش‌های مورد نظر حضور داشته باشد.
  • در هر بخش به انتخاب هیأت داوران ۵ اثر برگزیده و برتر انتخاب و منتشر خواهد شد.
  • از هر نویسنده، فقط یک اثر به مرحله نهایی راه پیدا خواهد کرد.
  • در بخش داستان نویسی کوتاه، حداکثر از ۲۵۰۰ کلمه استفاده شود.
  • متقاضیان می‌بایست پس از تکمیل فرم مشخصات عمومی جشنواره اثر مورد نظر را با فونت بی نازنین ۱۶ و با فرمت ورد و پی دی اف، یک قطعه عکس از صاحب اثر در بخش مربوطه بارگذاری نماید.

بخش عکس

• حجم هر عکس باید حداقل ۲ مگابایت و حداکثر ۴ مگابایت باشد.
  • عکس‌ها باید با فرمت jpeg و رزلوشن ۳۰۰ dpi برخوردار باشند.
  • عکس ها در اندازه ضلع کوچک حداقل ۲۴۵۰ پیکسل و حداکثر حجم فایل ۱۰ مگابایت باشند.
  • ویرایش عکس در حد اصلاح نور، رنگ، کراپ تا آنجایی مجاز است که به اصالت عکس خدشه‌ای وارد نشود.
  • عکس‌های ارسالی نباید دارای امضای عکاس، حاشیه، تاریخ، واترمارک، لوگو یا هر نشانه تصویری باشند.
  • عکس‌ها باید دارای عنوان بوده و اطلاعات مربوط به مکان و زمان عکسبرداری در هنگام بارگذاری درج شوند.
  • ارسال کننده عکس مالک اثر شناخته می‌شود. هرگونه مسوولیت ناشی از آن و پاسخگویی به پیامدهای حقوقی ناشی از آن با ارسال کننده اثر خواهد بود.
  • دبیرخانه جشنواره حق استفاده از عکس‌های پذیرفته شده را برای چاپ در کتاب، بروشور، انتشارات، شبکه‌های مجازی(اینستاگرام و …) و موارد تبلیغاتی مربوط به جشنواره برای خود محفوظ می‌دارد.
  • متقاضیان باید پس از تکمیل فرم مشخصات عمومی جشنواره، اثر مورد نظر را با محوریت موضوع کرونا و مدافعان سلامت، یک قطعه عکس از صاحب اثر در بخش مربوطه بارگذاری نمایند.

بخش طراحی پوستر

• پوسترها باید متناسب با موضوع جشنواره باشد.
  • حداکثر حجم پوسترها ۱۰ مگابایت و حداقل ۵ مگابایت باشد.
  • اندازه پوسترها در قطع ۵۰*۷۰ و با کیفیت ۳۰۰dpi طراحی شود.
  • فرمت ارسالی به صورت jpeg و به صورت cmyk باشد.
  • هر شرکت کننده حداکثر مجاز به ارسال ۵ اثر می‌باشد.
  • برگزارکننده جشنواره مجاز به استفاده از آثار ارسالی در فعالیت‌های نمایشگاهی، تبلیغاتی، سایت، تمبر، چاپ و کتاب می‌باشد.
  • متقاضیان باید پس از تکمیل فرم مشخصات عمومی جشنواره، اثر مورد نظر را با محوریت شهید حاج قاسم سلیمانی محور مقاومت، یک قطعه عکس از صاحب اثر در بخش مربوطه بارگذاری نماید.

گفتنی است دانشجویان حتماً باید دانشجوی دانشگاه بوده و در حال حاضر در حال تحصیل در یکی از مقاطع تحصیلی باشند. دانشجویانی که حد فاصل سال‌های ۱۳۹۸ لغایت ۱۴۰۰ فارغ التحصیل شده‌اند نیز می‌توانند در این رویداد حضوری شرکت کنند. همچنین هر شرکت‌کننده می تواند در هر سه محور جشنواره حضور یابد.

لازم به ذکر است ارسال آثار به معنای پذیرش تمامی مقررات این جشنواره و تصمیم گیری در مورد مسائل پیش‌بینی نشده با برگزارکنندگان جشنواره خواهد بود.

اولین جشنواره هنری سرباز آسمانی از ۱۲ دی ماه ۱۴۰۰ همزمان با روز جهانی مقاومت و شهادت سردار سلیمانی آغاز گردیده و در تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ روز بسیج اساتید و شهادت دکتر چمران خاتمه می یابد.