مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > اعلام زمان اختتامیه چهارمین دوره مسابقات گفتمان دانشجویی مراکز علمی کاربردی واحد خراسان رضوی

اختتامیه چهارمین دوره مسابقات گفتمان دانشجویی مراکز علمی کاربردی واحد خراسان رضوی عصر امروز برگزار می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، چهارمین دوره مسابقات گفتمان دانشجویی مراکز علمی کاربردی واحد خراسان رضوی عصر امروز با برگزاری دو گفتمان دانشجویی بین گروه‌های جهاددانشگاهی ۱ و تصمیم یار توس در فینال و جهاددانشگاهی ۲ و شکوه مهر۲ در رده بندی به کار خود پایان می دهد.

مراسم اختتامیه این مسابقات نیز ساعت ۱۷:۳۰ در محل سالن آمفی تئاتر فردوسی مجتمع دکتر علی شریعتی جهاددانشگاهی خراسان رضوی همزمان با اعلام نتایج نهایی مسابقات برگزار می شود.

لازم به ذکر است این رقابت‌ها از طریق صفحه اینستاگرام مرکز به نشانی ek_jdm_mashhad به صورت زنده پخش خواهد شد.