کانون تئاتر مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد همزمان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس برگزار می کند:

اجرای متن‌خوانی کتاب”دا”

همزمان با هفته دفاع مقدس کانون تئاتر علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد متن خوانی کتاب”دا” را اجرا می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، به مناسبت هفته دفاع مقدس و همزمان با ایام اربعین حسینی، کانون تئاتر مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد اقدام به اجرای متن خوانی بخشی از کتاب “دا” می‌نماید.

کتاب “دا” خاطرات سیده زهرا حسینی به اهتمام سیده اعظم حسینی از نخستین روزهای حمله عراق به خاک ایران و جانفشانی‌ها و ایثارگری های مردان و زنان این مرز و بوم در برابر نیروهای عراقی می‌باشد که توسط محمود راعی هدایت دبیر کانون تئاتر مرکز در روز سه‌شنبه ششم مهرماه سال جاری ساعت ۱۴ در محل سالن آمفی تئاتر فردوسی مجتمع دکتر علی شریعتی جهاددانشگاهی مشهد خوانش خواهد شد.

لازم به ذکر است به علت رعایت پروتکل‌های بهداشتی امکان تماشای متن خوانی برای تعداد محدودی از دانشجویان فراهم شده است که از طریق ثبت‌نام با شماره ۳۱۹۹۷۲۷۵ می توانند در این برنامه حضور داشته باشند، سایر علاقمندان می توانند برنامه را به صورت زنده از طریق صفحه اینستاگرام دانشگاه(ek_jdm_mashhad) تماشا کنند.