مطالب

معاون دانشگاه در مراسم تجلیل از فعالان انجمن علمی گروه فرهنگ و هنر:

در بستر انجمن علمی، پویایی دانشجویی رقم میخورد

******

مراسم تجلیل از اعضای فعال انجمن علمی گروه فرهنگ و هنر موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با حضور معاون دانشگاه برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، مهندس احمد افروغی معاون موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با ایراد سخن حول محور انجمن های علمی و ارائه پیشنهادات و راهکارهای افزایش بهره وری در عملکرد انجمن، اظهار داشت: فلسفه  وجودی انجمن های علمی اینجا صدق می کند که دانشگاه ها را از حالت فقط تئوریک و علمی به چارچوب های عملی تبدیل کند چرا که ماهیت دانشگاه های جامع علمی کاربردی ، علمی است که با عمل توأمان شده باشد.

وی تاکید کرد: مبنای حمایت از انجمن ها در صورتی که منجر به گسترش فعالیت های علمی شود، آن است که ضرورتا باید در محیطی ایجاد گردد که تبادل و ارتباطات علمی در آنجا گسترده باشد چرا که فرایند تولید علم نیازمند بستر مناسب و فعال علمی است و این بستر امروز در دانشگاه مهیاست.

معاون موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، حوزه فعالیت انجمن ها را فراتر از ارتباطات متداول بین استاد و دانشجو خواند و گفت: در این بستر که پویایی دانشجویی رقم می خورد در واقع افراد مختلفی که ممکن است زمینه های فعالیت علمی آنان در موضوعات خاص باشد، بتوانند در یک محفل علمی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و تبادل اطلاعات نمایند.

افروغی اظهار داشت: انجمن های علمی وظیفه دارند به دغدغه های علمی دانشجویان در قالبی کاربردی پاسخ دهند.