مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و پاسداشت زبان فارسی

توسط موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار شد.

موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، مراسم بزرگداشت و گرامیداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و پاسداشت زبان فارسی را برگزار کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش های علمی کاربردی جهاددانشگاهی، جناب آقای مهدی جهانی شرق مدیر دانشجویی فرهنگی موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی با اعلام این خبر گفت: آشنایی بیشتر دانشجویان با شاعر نامی ایران و اشعار حماسی از اهداف این مراسم بوده است.

وی به نقش سخنرانی های علمی از جمله سخنرانی دکتر الهامی از استادان دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی در این برنامه اشاره کرد و گفت: بی تردید سخنرانی های علمی، ضمن آشنا سازی نسل جدید با آثار و ارزش های ادبی حماسه سرای ایران، به پاسداشت زبان فارسی نیز کمک خواهد کرد.

آقای جهانی شرق افزود: اجراء برنامه نقالی توسط استاد جلال شهناز نژاد، شاهنامه خوانی توسط استاد سپنتا مهر و سخنرانی ارباب اشعار غیر شاهنامه ای فردوسی توسط استاد سلیمان نوری، خراسان پروژه و روزنامه نگار از دیگر برنامه های این مراسم بوده است.

لازم به ذکر است این مراسم با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی در تالار فردوسی مجتمع دکتر شریعتی جهاددانشگاهی مشهد برگزار شد.