اولین رویداد کارآفرینی کارنما

ایده های خدمات مبتنی بر IT هر روز در حال رشد هستند و استقبال بیش از پیش از خدمات اینترنتی توسط عموم جامعه در حال شکل گیری است. از همین رو نیاز به همفکری و شناسایی توانمندی های استان خراسان رضوی در این زمینه یکی از عوامل موفقیت استارت آپ های نسل جدید استان هستند. موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد افتخار دارد که به منظور شناسایی استعدادها و ایده های برتر، اولین رویداد کارآفرینی کارنما (با محوریت خدمات مبتنی بر IT) را برگزار نموده است. رویدادهای کارآفرینی کارنما با هدف شناسایی استعدادهای برتر استان، هدایت و توانمندی آن ها در راستای اجرایی کردن و رسیدن به بازار هستند که به صورت فصلی در این مرکز برگزار خواهند شد.

شناسایی، هدایت و پرورش نیروهای خلاق، جوان، با استعداد و کارآفرین استان در زمینه های مختلف را می توان به عنوان یکی از چشم اندازهای دفتر کارآفرینی و اشتغال موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد نام برد.

بی شک، فرآیند شناسایی، گزینش، هدایت، پرورش و شتابدهی کسب و کارهای نوپای دانشجویی و غیردانشجویی یکی از اهداف دانشگاه های نسل سوم بوده است. به همین جهت اولین رویداد کارافرینی کارنما (بامحوریت خدمات مبتنی بر IT) توسط موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی-مرکز مشهد در سطح این کلانشهر مذهبی کشور برگزار شد.

اهداف همایش

آشنایی دانشجویان و عموم مردم با استارتاپ های نوظهور و خدمات مبتنی بر فناوری IT در سطح استان و پویا سازی آنان جهت راه اندازی کسب و کارهای مبتنی بر خدمات اینترنتی

این رویداد با پذیرش شرکت کنندگان و ثبت 18 ایده در ساعت 14 روز چهارشنبه 05/02/1397 به صورت رسمی آغاز شد. در ابتدا تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید زینت بخش این رویداد شده و پس از آن سرود ملی جمهوری اسلامی ایران توسط شرکت کنندگان زمزمه شد.