بازدید از روزنامه خراسان

ویژه درس کاربینی(دانشجویان روابط عمومی)

روزنامه خراسان، قدیمی‌ترین روزنامه محلی ایران است که اکنون به صورت سراسری منتشر می‌شود. اولین شماره روزنامه خراسان در تاریخ اول تیر ماه ۱۳۲۸ منتشر شده است.

خط مشي اصلي روزنامه «فرهنگي، اجتماعي، سياسي، خبري» بوده و صبح‌ها منتشر مي‌شود. اطلاع‌رساني دقيق و بي‌طرفانه، رعايت مصالح انقلاب و نظام، حركت در چارچوب قانون اساسي و سرعت و دقت در انتشار اخبار و مردمي بودن از ويژگي‌ها و اصول كاري روزنامه خراسان مي‌باشد. روزنامه خراسان وابسته به هيچ جناح سياسي نبوده و صاحب امتياز آن موسسه فرهنگي و هنري خراسان مي‌باشد. روزنامه خراسان از پنجم اسفند 1377  داراي چاپ همزمان در مشهد و تهران بوده و به مدرن‌ترين سيستم‌هاي رايانه‌اي، ماهواره‌اي و تجهيزات پيش از چاپ و چاپ مجهز است. روزنامه در 20 صفحه تمام رنگي و به‌صورت سراسري، 8 صفحه ويژه خراسان رضوي، 8 صفحه ويژه خراسان شمالي، 8 صفحه ويژه خراسان جنوبي و 32 صفحه نيازمندي‌ها در استان‌هاي خراسان رضوي، شمالي و جنوبي منتشر مي‌شود.

هدف از این بازدید آگاهی دانشجویان رشته روابط عمومی با تمام فرایندهای چاپ یه خبر از گردآوری تا توزیع روزنامه.

دانشجویان از بخشهای مختلف سالن چاپ و دستگاه های آن بازدید نمودند، اطلاعات فنی مربوط به دستگاه ها توسط آقای اشکذری و سایر کارشناسان خبره روزنامه به اطلاع دانشجویان رسید.