گزارش حضور موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی – مرکز مشهد

در نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار

نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار از 17 الی 20 آذرماه در محل نمایشگاه بین المللی مشهد برگزار گردید. به منظور انجام هماهنگی های لازم بین مراکز به دستور جناب آقای دکتر سلجوقی، رئیس محترم دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد خراسان رضوی، در تاریخ 11 آذر در محل سالن شورای موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی – مرکز مشهد با حضور شخص ایشان و نمایندگان تام الاختیار مراکز، تشکیل گردید.

پنجشنبه مورخ 16/9/96 سالن در اختیار دانشگاه جامع قرار گرفت و نصب سازه ها و کتیبه ها آغاز شد. مراکز هم همان روز تا پاسی از شب اقدام به چیدمان وسایل و تجیزات شان نمودند. در قسمتی مناسب غرفه ای مخصوص مهمانان ویژه دانشگاه جامع در نظر گرفته شد.

حضور موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز مشهد

این موسسه طبق سنوات گذشته با ارائه دستاوردهای پژوهش و کارآفرینی اساتید، دانشجویان و دانش آموخته گان در این نمایشگاه در غرفه ای با متراژ 24 متر مربع شرکت نمود. عناوین دستاورد های ارائه شده (مربوط به یکسال گذشته موسسه) عبارتند از:

• لوح ها، تندیس ها و افتخارات موسسه
  • 15 جلد کتاب تالیف شده
  • 28 عنوان مقاله چاپ شده
  • 3 عنوان اختراع ثبت شده
  • فوم های فلزی ساخته شده توسط اعضای هیات علمی موسسه
  • 3 عنوان تفاهم نامه همکاری با صنعت و فنی حرفه ای
  • دستگاه های ساخته شده توسط دانشجویان موسسه
  • یک خط آبکاری آموزشی کوچک
  • مجموعه ای از قطعات ریخته گری شده
  • ارائه محصولات "شرکت  تبلیغاتی ایده پردازان " که صاحبان آن دانش آموخته مرکز می باشند.
  • یک دستگاه پرینتر سه بعدی مربوط به "شرکت پارت لایه نگار پارس (آزمایشگاه نوآوری) " که صاحبان آن دانش آموخته مرکز می باشند.
  • یکی از دستاوردهای مهم این دوره از نمایشگاه این بود که توانستیم علاوه بر شناساندن توانمندی های موسسه به مراجعین، بستری را جهت حمایت از کسب و کار دانش آموختگان مرکز فرآهم نماییم.
  • " شرکت تبلیغاتی ایده پردازان " که موسس آن دانش آموختگان موسسه می باشند توانستند 4 نفر کارشناس فروش جذب کرده و 12 سفارش کار بگیرند.
  • نمایشگاه در شامگاه 20/9/96 به پایان رسید و در مراسمی غرفه دانشگاه جامع علمی کاربردی بعنوان غرفه برتر معرفی شد.
  • همچنین موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی – مرکز مشهد، در میان موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی و مراکز علمی کاربردی فعال در حوزه علوم، تحقیقات و فناوری بعنوان مرکز تحقیقاتی و پژوهشی برتر معرفی گردید.