برگزاری همایش دانشگاه علمی کاربردی در مسیر دانشگاه کارافرینانه

*******

این همایش با حضور 104 نفر شرکت کننده برگزار گردید. در این همایش، پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود ملی ایران، ریاست محترم دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد خراسان رضوی، جناب آقای دکتر سلجوقی، به شرکت کنندگان خوش آمد گفته و ضرورت حرکت به سمت ایجاد دانشگاه های کارآفرین را تبیین نمودند. پس از آن کارگاه آموزشی "دانشگاه کارآفرین و آموزش کارآفرینانه" توسط جناب آقای دکتر جابر نوبخت ارائه شد. این همایش در ادامه با پخش کلیپ دانشگاه جامع علمی کاربردی همراه گردید. پس از آن کارگاه "فرایند راه اندازی یک کسب و کار جدید" توسط جناب آقای دکتر جواد سخدری ارائه شد.

به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، دکتر جواد سخدری صبح امروز در نخستین همایش در مسیر دانشگاه کارآفرینانه در تالار مجتمع دکتر شریعتی دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد خاطرنشان کرد: کارآفریان تحصیل کرده دانشگاهی و مهارت ورزیده توانایی انجام کار به صورت مطلوب را دارند که بهترین سلاح هر جامعه‌ برای دستیابی به بالاترین سطح فناوری قابل عرضه در عرصه اقتصاد همین امر است.

وی گفت: چارچوب فهم کارآفرینی به عنوان قاعده بازی در دنیای کسب و کار، محیط، فرصت، فرد و فرایند است. همچنین فرایند کارآفرینی شناسایی فرصت ها و بهره‌برداری از آن هاست.