اخبار مرکز

همزمان با روز معلم برگزار شد:

آیین بزرگداشت دکتر علی شریعتی  در موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

*********

آیین بزرگداشت دکتر علی شریعتی همزمان با روز معلم در موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، در این مراسم دکتر مسعود گلستانی پور رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به جایگاه اجتماعی و تحول ساز دکتر علی شریعتی اشاره کرد و افزود: امروز ضمن بزرگداشت مقام دکتر علی شریعتی از 15 مدرس برگزیده مرکز تجلیل می شود.

در ادامه سعید شریعتی، خواهرزاده دکتر علی شریعتی گفت: می‌توان از زوایای مختلفی به دکتر علی شریعتی پرداخت، اما می‌خواهم به عنوان "معلم" به دکتر علی شریعتی نگاه کنم و خاطرات ایشان را از این دوران بازگو نمایم.

وی ضمن بیان خاطراتی یادآورشد: دکتر شریعتی استادی بود که فضای اندیشیدن، نقد کردن و خلاقیت را برای دانشجویان خود فراهم نمود که باعث می‌شد که در هر کلاس ایشان بین 200 تا 250 دانشجو وجود داشته باشد.

سعید شریعتی اضافه کرد: ایشان بعد از توزیع برگه سوالات از جلسه امتحان خارج می‌شدند و  می‌گفتند که امتحان خوب، امتحانی نیست که مطلب را حفظ کرده باشند، بلکه دانشجوی خوب، دانشجویی است که بتواند از منابع به خوبی استفاده کند و ایشان دانشگاه را محل اندیشیدن می‌دانستند و نه آموختن و به خاطر سپردن اندیشه‌ها.

در ادامه دونوازی تنبور توسط" ابراهیم طهرانی پور" مدرس تنبور فرهنگسرای جهاددانشگاهی مشهد و امیرحسین طهرانی پور اجرا شد.

همچنین از آثار تصویرسازی شده توسط دانشجویان رشته گرافیک موسسه با مضمون "شریعتی و متون وی" بازدید شد و اثر برتر دانشجو صفا ابراهیم پور به خواهر دکتر علی شریعتی اهدا شد.

شایان ذکر است 15 نفر از اساتید برگزیده به همراه خانواده دکتر علی شریعتی نیز مورد تجلیل قرار گرفتند.