/مراسم تجلیل از برگزیدگان پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور/

رییس موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، پژوهشگر برتر شد

********

در مراسم تجلیل از برگزیدگان پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، دکتر مسعود گلستانی‌پور، رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به عنوان پژوهشگر برتر معرفی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، این مراسم با حضور دکتر وحید احمدی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر محمدحسین امید، سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی و جمعی از نخبگان و روسای دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در پژوهشکده هنر و معماری جهاددانشگاهی برگزار شد که 57 پژوهشگر، ایده، طرح پژوهشی، فناور، مؤسسه، واحد استانی، مرکز آموزش علمی کاربردی، مرکز رشد، کارآفرین و دفتر کارآفرینی برگزیده مورد تقدیر قرار گرفت.

متن لوح تقدیر دکتر مسعود گلستانی‌پور بدین شرح است:

"جناب آقای دکتر مسعود گلستانی پور
روند رو به رشد فعالیت‌های علمی و پژوهشی میهن اسلامی، حاصل تلاش بی وفقه و عاشقانه سخت کوشانی، همچون جنابعالی است که به آینده‌های روشن چشم دوخته‌اند. از آنجایی که جنابعالی به عنوان پژوهشگر برتر موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی در هفته ملی پژوهش و فناوری سال 95 انتخاب شده‌اید، این لوح تقدیر به شما اعطا می‌گردد.
امید است در سایه الطاف خداوند متعال همواره موفق و موید باشید.

دکتر محمدحسین امید

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور"