آغاز به کار مجدد مرکز خدمات تخصصی و روانشناسی و مشاوره جهاددانشگاهی در محل جدید

راستای ضرورت و نیاز جامعه به ارتقاء سطح سلامت روانی به ویژه در سطح استان، مرکز خدمات تخصصی روانشناسی و مشاوره جهاددانشگاهی خراسان رضوی در مشهد در محل جدیدش آغاز به کار مجدد کرد.

گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان رضوی، این مرکز در زمینه‌های پیش از ازدواج، مهارت‌های ارتباطی، زندگی زناشویی، روابط خانوادگی و فرزندپروری، کودک و نوجوان، تحصیل و اشتغال، بهداشت روانی سالمندان، روان درمانی، روان سنجی، روانپزشکی و  درمان‌های تکنولوژیک و ... خدمات ارائه می کند.

مرکز خدمات تخصصی و روانشناسی و مشاوره جهاددانشگاهی خراسان رضوی در مشهد، حاشیه بلوار فردوسی حدفاصل میدان جانباز و خیابان ثمانه و اقع است.

گفتی است مراجعه‌کنندگان می‌توانند همه روز به جز ایام تعطیل از ساعت 9 الی 21 به مرکز فوق مراجعه کنند همچنین جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 37662764 تماس حاصل نمائید.